Om skriverier

En del av mine skriverier på ulike nettsteder blir samlet her på denne bloggen. Det kan være noe fra min lille lekegrind www.parmesan.no, om italiensk mat, miljø og mennesker. Eller noe Slow Food-relatert vist på Slow Food Asker og Bærum, Slow Food Oslo og Slowfood.no sine nettsider. Jord til bord et er «evigvarende» prosjekt om småskalaprodusenter av mat og drikke som vises på slowpix.org. Studentkokeboka har råd og tips til ungdommer. Kommentarer og innpill på ulike blogger av politisk art eller ren underholdning er det også blitt plass til. God lesning.

Bærums Verk, 4. oktober 2010

Per Christian Bakken

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s