Lavkarbo knekkebrød

Dette er et lettlaget og kjempegodt knekkebrød, ypperlig for de som vil ha god helse og stabilt blodsukker med redusert inntak av på sukker og karbohydrater.

DETTE TRENGER DU:
( dette gir ca 45 knekkebrød)

  • 2,5 dl sosikkekjerner (150 gram)
  • 1 dl sesamfrø (75 gram)
  • 2,5 dl kruskakli (150 gram)
  • 2 ss fiberhusk (45 gram)
  • 1 ts salt (5 gram)
  • 6 dl vann (600 gram)

SLIK GJØR DU:

  • Ovnstemperatur 160 grader varmluft
    Steketid en time
  • Bland alt det tørre med vannet
  • La deigen svelle et par minutter
  • Fordel deigen på 2 bakepapirkledte stekebrett
  • Fuktige hender og kjevle letter arbeidet med bre ut deigen
  • Rut opp til knekkebrød
  • Sett et brett øverst og et nederst i ovnen
  • Stek i 15 minutter og bytt plass på brettene
  • Gjenta til steketiden er over.
    (Dette steker jevnt og gir sprø knekkebrød
    samt at du slipper ut fuktighet fra ovnen.)
  • Avkjøl på rist.

Om knekkebrødene ikke er sprø, så del de opp
legg i stabler på et bakebrett og etterstek på
80 grader til de er sånn du vil ha dem.

 

Næringsinnhold per knekkebrød

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s