Et stykke velhengt kjøtt


Et stykke velhengt kjøtt ble kjøpt i Londons beste kjøttbutikk, The Ginger Pig. Den lille slakterbutikken i Moxon Street i Marylebone ligger kort vei fra Bakerstreet.

RELATERT INFORMASJON:
Hjemmesiden til the Ginger Pig

Et solid stykke entrecotékam (forerib of beef) ble kjøpt inn og flydd hjem. Slakteren kunne fortelle at kjøttet var godt mørnet og hadde hengt i 27 dager. Alt kjøttet i butikken ble levert fra egne gårder i Yorkshire som ligger snaue 40 mil unna.

Dyrene blir gressforet og det blir ikke brukt noe kraftfôr. Hele dyret blir også foredlet og solgt i de 5 utsalgsstedene som ligger i London. Pølser, paier og flere håndverksmessige produkter blir lagd av et kyndig personale hos The Ginger Pig. Et personale som også holder kurs i det å behandle kjøtt. Navnet The Ginger Pig har butikken fått fra en bronsefarget gris på en av gårdene i YorkNå venter å finne egnet tilberedning, finne passende tilbehør og vin. Om det blir en tradisjonell engelsk stek med Yorkshire Pudding, grilling eller langsteking a la Blumenthal i 30 timer vites ennå ikke. En velhengt entrcotékam er et greit utgangspunkt for et godt måltid mat med historie.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s