30 sekunders omelett

DETTE TRENGER DU:

  • 1 liten omelettpanne
  • 1 ss smør
  • 2 egg (helst økologiske)
  • 1 eggepomme
  • 1 ss fløte
  • salt og pepper

SLIK GJØR DU:

  • Visp sammen egg, fløte, krydre med salt og pepper i en liten bolle
  • Smelt smøret i en panne på sterk varme (nivå 9 på min induksjonstopp)
  • Smøret må også dekke kantene
  • Slå røren rett før smøret begynner å bli brunt
  • Skyv pannen kjapt sideveis under stekingen
  • Dette tar ca 30 sekunder
  • Vipp omeletten over på en tallerken
  • Server

1 porsjon / kalorier per porsjon: 367 / Fett: 32,7 gram / Karbohydrater: 0,88 gram / Proteiner: 17,2 gram

 

Det er mange metoder å lage omelett, Jaques Pepin viser deg omelett, country-style og «klassisk» fransk»

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s