Ikke Smart av Coop

Smartclub Slependen kaller seg ostespesialist. I avisen fra i dag kan vi lese: – her finner du selvfølgelig alle kjente oster som ….. i tillegg finner du spennende varianter, som bare kjennere har hørt om. DE FORTSETTER: Vi våger påstanden: Du finner ikke maken til utvalg.

RELATERT INFORMASJON:
Her får du kjøpt norges beste blåost, Kraftkar fra Tingvoll
Mykosten Nyr årets produkt for Oslo og Akershus i 2010

Dette hører jo veldig flott ut og med Coop inne på eiersiden, kjeden som også påberoper seg å være best på småskala- og kortreist mat; er jeg glad for at dette er litt mitt.

  • Norges beste ost de siste par årene også prisbelønnet i utlandet, blåosten Kraftkar fra Tingvoll på Nordmøre, finnes den i sortmentet? Nei!
  • Den økologiske mykosten Nyr fra Grøndalen gård i Akershus ble kåret til årets produkt i 2010, finnes den i sortimentet? Nei!

Når Smart Club går så hardt ut og kaller seg «ostespesialist»  så burde de for skams skyld sikret seg disse to norske «best i test» produktene. Reklame, visjoner og fine festtaler er en ting, vilje til gjennomføring noe helt annet.

Det er trist å observere at gode norske produkter blir oversett og neglisjert av Coop. De tror kanskje at et utenlandske ostenavn klinger bedre enn en liten norsk kraftkar.  Det er ikke tilfelle.  Kjære innkjøpere i Coop, smak på Kraftkar og bli overbevist, besøk Grøndalen Gård og få ett nytt syn på matproduksjon.

…. ikke så glad for at dette er litt mitt likevel 😦

2 kommentarer om “Ikke Smart av Coop

  1. Kjedelig, men ikke overraskende. Allerede Hulda Garborg visste hvordan det stod til hertillands: «Trur du dei vaaga aa setja fram berre «simpel norsk» ost for ein utlending? Nei daa; nordmannen er alltid so rædd dei skal taka han for ein «heimaling» han, og so set han fram ost paa ost av dei som utlendingen fær betre heime, men kanskje ikkje noko av det som høyrer lande til, og som han just vilde hava moro av aa smaka, so til eit umbyte.»

  2. Smart Club er jo best på fisk også; så lenge du liker torsk, laks, frossen fisk og fryst scampi! Smart Club har mye, men ikke topp-produktene!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s