Polllo alla cacciatore

Jegerkylling

Polllo alla cacciatore

Jegerkylling er en smakfull tomat- og kyllingform til hele familien, server gjerne med korte pasta eller en stor bolle ovnsbakte poteter tilført olivenolje og rosmarin.

DETTE TRENGER DU til 4:

  • 1 løk , finhakket
  • 2 fedd hvitløk , knust
  • olivenolje
  • 2 x 400g bokser cherrytomater
  • 4,0 ss mascarpone
  • en håndfull basilikum
  • 6 kyllingbryst gjerne med skinn

SLIK GJØR DU:

  1. Varm opp ovnen til 190C.
  2. Stek løk og hvitløk i 3 ss olje til det er mykt, men ikke farget.
  3. Tilsett tomater og la det putre i 10-15 minutter eller til sausen er tykk og blank.
  4. Ta av varmen og rør i mascarpone og halvparten av basilikum, grovt revet.
  5. Varm litt olje i en panne og stek kyllingen på begge sider til de er gylne.
  6. Legg de i en ildfast form og hell over sausen.
  7. Stek i 25-30 minutter eller til kyllingen er gjennomkokt.
  8. Pynt med resten av basilikumbladene og servér.

Godt tilberhør er kort pasta av type fussilini, eller stekte poteter, havlvmost og tilført god olivenolje og rosmarin.

kilde: bbcgoodfood.com

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s